1 Dag kvar:D!

Hellu!Imorron så ska jag och isabelle åka till stockholm äntligen! <3
Vi kommer att gå på museum,klippa håret och kanske färga eftersom min kusin är frisör så sa hon att vi skulle få klippa oss och färga det hos hon,Jag glömde att säga att vi ska bo hos hon!
När jag har kommit hem från Sthlm så kan jag knäppa en bild och lägga upp den om det går på hur jag ser ut före och efter(på håret)!
Hej då :) <3

Kommentarer
Din bloggälskare! (L) säger:

Hej Ssanddriis! (L)



jag läser din blogg hela tiden jag tycker din designer är så jäkla snygg är det du som har gjort den eller isf om det inte är du vem har gjort den.

Kan du inte lägga upp lite bilder till täxtera du lägger upp tilexempel nu när du och Isabelle ska åka till Stockholm så kan ni knäppa ett kort när ni tillexempel sitterpå bussen och har det mysigt och typ när ni kommer där (är framme).

Jag vill se hur du och din kompis ser ut :D

Är ni bästisar?, Har du en till blogg som man kan läsa? :D älskar din blogg är inne på den varje dag och kollar om du har skrivit :D

Kommer du fortfarande skriva(Blogga) medans du och Isabelle är i Stockholm?



Isf om du inte ska så skriv det på din blogg så dom andra som läser den oxå vet det :D



Puss och kram SKUMBANAN

2011-10-29 | 15:56:40
ssanddriis säger:

Hej!Gud vad kul att du läser min blogg det är inte så ofta någon är inne på den,Nej det är inte jag som har gjort designern och headern det ä min kompis!:)

Jo visst kan jag lägga upp bider men men jag får knäppa några kort på vägen hem!Jaa vi är bästisar vi är som syskon:),Ne jag har ingen till bogg.

Jag troor nog inte jag kommer att blogga fören jag kommer hem vi får se.Puss och kram skumbanan :)

2011-11-03 | 21:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback