cookies

i fredags då sålde jag och
och hanna kakor och plastpåsar på ica, hela klasse ska samla in pengar till klasskassan
vi såldr på ica coop, några andra syog vid coop såklart.
Och dom som stog där sålde asmycket!:)
nu är det skola och det är sommarlov om 17 eller 18 dagar tror jag:)))))
Jag har ju beställt en tröja och ett par shorts till skolavslutningen tröjan kom för nån dag sen men shortsen kommer inte förns den 14-16 och skolavslutningen är drn 15!!!!!!!!
hoppas dom kommer tills skolavslutningen! !
var ute och gick med hanna för nån dag sen ockdå!:)
hittade två sniglar!!





summer★

hola!
har äntligen beställt shortsen sim jag har velat haft aslänge!:D
och en tröja till, ska ha det på skolavslutningen, nicee.
håller på att spara till en system kamera, tror det blir en canon eos 600 d kanske,, om jag kan spara till den, hehe;)
har varit sjukt varmt bådr isag och igår, idag var det bäst, 33 grader! !!!!!!















Wooop

Det var ett tag sen sist jag skrev hehe.. Har hunnit med en hel del! För nån helg sen så var jag i stan hos pappa & Kicki och Wilma:) Jag och Wilma bakade, kollade på film och vi var på djungelhuset en dag också haha!:D kommer inte ihåg så mycket mer.. Sen så var vi lediga på onsdag och torsdag förra veckan och då fikade jag och Kicki på pause, jätte mysigt!:) Och sen när Wilma slutade så åkte hon och jag med Robin till munken! Och där har vi latat oss, stuttsat stuttsmatta(vet att det inte stavas så.),varit med djuren, varit ute och massa andra saker!:) Jätte mysiga helgar! Och idag så har vi först haft franska, sen hade jag engelska prov för var borta när vi gjorde det, medans så kollade hela klassen på ''berättelsen om pi'', sen resten av dan så var klasserna ute och krattade, och fixade i regnet, medans jag, Hanna, Emilia S och Emma F fick vara inne och fixa fika, kung! Jag lägger upp bilder snart! Au revoir!

Otuuur

Hola, hade en toppen dag igår och fick många fina presenter. Idag var det inte min turdag.. Jag och Isabelle cyklade från time och jag satt på pakethållaren, sen for min fot in i hjulet sen fastnade den där så vi/jag tippade och slog knät, så nu har jag ett jack i knät och as svullen på foten..